Despre noi

Ce facem?


Numele site-ului spune totul despre scopul nostru: închiriere spații birouri și închiriere case sau închiriere vile pentru companii. Avem un portofoliu extins de spații birouri și case de închiriat și vile de închiriat, pe care îl actualizăm frecvent cu noi oferte. Oferim consultanță pentru alegerea spațiului ideal firmei dumneavoastră, astfel încât amplasarea, suprafața, dar și facilitățile pentru clădiri sau birouri de închiriat să fie optime pentru desfășurarea activității și pentru angajații companiei de care răspundeți.Cine suntem?


Activăm ca departament al agenției imobiliare Private-Broker și suntem brokeri imobiliari cu experiență în imobiliare acumulată timp de 6 ani. De altfel, echipa tânără asigură dinamism și eficiență maximă, fără a duce lipsă de profesionalism.De ce să apelați la noi?


Puteți apela cu încredere la noi pentru că suntem o echipă care va face tot posibilul să găsească varianta cea mai potrivită pentru dumneavoastră și compania dumneavoastră. Portofoliul de clienți și de parteneri, precum și profesionalismul și experiența pe care am acumulat-o sunt doar câteva dintre motivele pentru care vă puteți dori o colaborare cu noi. Restul motivelor le veți putea descoperi pe parcursul colaborării cu noi.