Nota de informare privind protectia datelor personale


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. PRIVATE BROKER S.R.L., inregistrata in Registrul Comertului - Bucuresti, sub nr. J40/19341/2007, CIF 22575387, atribuit fiscal RO, cu sediul in Bucuresti, sector 1, Calea Victoriei, nr. 224, bloc D5, scara 1, etaj 12, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

S.C. PRIVATE BROKER S.R.L este inscris in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 22626 Informatiile pe care S.C. PRIVATE BROKER S.R.L le colecteaza difera in functie de modul in care folositi site-ul. Este posibil sa utilizati site-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil sa va fie cerute informatii personale ca: numele si prenumele, data si locul nasterii, adresa de e-mail, adresa fizica, numere de telefon. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza transmiterea lor catre noi. in fiecare pagina unde va cerem aceste informatii exista un link (o legatura) catre acest document pentru a-l putea consulta ori de cate ori este cazul.

Scopul colectarii datelor este necesar completarii Contractului de prestari servicii imobiliare ce se va incheia intre dumneavostra si S.C. PRIVATE BROKER S.R.L., in vederea tranzactionarii proprietatii/lor oferite spre vanzare si/sau inchiriere sau cumparare/inchiriere.

Nu sunteti obligat sa ne furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina neinceperea unei colaborari cu S.C. PRIVATE BROKER S.R.L.

Informatiile vor fi folosite exclusiv de catre PRIVATE BROKER si nu pot fi vandute sau puse la dispozitia unor terte persoane fara informarea si acceptul Dvs. prealabil. În functie de datele pe care le furnizati veti fi contactati la telefon, prin posta sau prin e-mail.

Refuzul dumneavoastra determina neutilizarea datelor pe care ni le-ati furnizat.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare) si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, aveti urmatoarele drepturi privind colectarea si prelucrarea datelor personale: dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de informare (art.12), de acces la date (art.13), de opozitie (art.15)*, de a va adresa justitiei (art.18). Aceste drepturi pot fi exercitate in mod gratuit prin transmiterea unei cereri datate si semnate la adresa indicata la sectiunea "contact" a prezentului site.

Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta conform legislatiei romane in vigoare. Personalul PRIVATE BROKER, este obligat sa respecte confidentialitatea datelor dvs.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

* orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.