Venituri din chirii de peste 22 milioane euro pentru NEPI

 

În trimestrul I al anului 2015, veniturile din chirii ale fondului de investiţii NEPI au fost de 22,3 milioane euro, în creştere cu 53% comparativ cu trimestrul I al anului 2014.

 

Venituri din chirii de peste 22 milioane euro pentru NEPI


Unul dintre dezvoltatorii imobiliari importanţi din România, NEPI, are venituri de peste 22 milioane euro în primul trimestru al anului în curs, din închirierea spaţiilor de birouri şi a spaţiilor comerciale.


Din portofoliul NEPI fac parte mall-urile Promenada, Vulcan Value Centre, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu şi alte centre comerciale în Serbia şi Slovacia. NEPI are în proprietate şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.


În anul 2015, NEPI a lansat Mega Mall, din cartierul Pantelimon, după o investiţie de 165 milioane euro şi vizează dublarea suprafeţei din City Park Mall, din Constanţa, în care va investi alţi 40 milioane euro.


Cea mai mare parte din suprafaţă de spaţii birouri şi spaţii comerciale dezvoltată de NEPI se află în România (peste 90%).

Numar vizualizari: 395