Unde se construiesc cele mai mari cladiri de birouri in 2014 in Bucuresti

 

În sudul Bucureştiului se vor construi cele mai mari trei proiecte de birouri ce vor fi livrate în 2014. Este vorba despre Green Gate, Afi Park 2 şi 3 şi City Offices.

 

Unde se construiesc cele mai mari cladiri de birouri in 2014 in Bucuresti


Cele trei proiecte mai sus menţionate vor livra pe piaţă circa 80.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri, peste 60% din suprafaţă totală nouă pe care consultanţii anticipează că va fi disponibilă în 2014.


La ora actuală, aproximativ 80% din stocul de spaţii de birouri din Bucureşti este concentrat în centrul şi în nordul Capitalei, aşa că cele trei noi proiecte care vor fi finalizate anul acesta vor îmbogăţi oferta din celelalte zone ale oraşului, respectiv din sud.


Despre Green Gate, AFI Business Park şi City Offices


Green Gate este un proiect de spaţii birouri construit în zona Pieţei Chirigiu. Clădirea va avea 30.000 de metri pătraţi inchiriabili, iar investiţia a costat aproximativ 55 de milioane de euro. Chiriaşii se vor putea muta aici începând din luna aprilie 2014.


AFI Park 2 şi 3 sunt clădiri de birouri care se construiesc lângă mall-ul AFI Palace Cotroceni, ce vor totaliza puţin peste 24.000 de metri pătraţi suprafaţă închiriabilă. Dacă AFI Park 2 va fi finalizată la mijlocul anului 2014, AFI Park 3 va fi gata în decembrie 2014.


În fine, imobilul de birouri City Offices este cel de-al treilea şi ultimul mare proiect care se va construi în zona de sud a Bucureştiului anul acesta. Acesta a fost creat prin reconversia fostului centru comercial City Mall. Proiectul este dezvoltat de către compania deţinută de către binecunoscutul om de afaceri Ioannis Papalekas.

 

Foto: adevarul.ro

Numar vizualizari: 1812