Topul celor mai mari tranzactii de spatii birouri in 2013

 

Wall-Street.ro a realizat topul celor mai mari tranzacţii de spaţii birouri din Bucureşti, pe anul 2013. Vezi care sunt companiile care au închiriat cel mai mult în capitala României, în anul care stă să se încheie.

 

Topul celor mai mari tranzactii de spatii birouri in 2013


5. Generali

Locul al cincilea în topul celor mai mari tranzacţii de spaţii birouri în Bucureşti, pe anul 2013, este ocupat de Generali. Compania a închiriat 4.000 de metri pătraţi în clădirea Charles de Gaulle Plaza, din zona Aviatorilor. În Charles de Gaulle Plaza mai stau cu chirie şi companiile Lafarge sau Tenaris.


4. Ernst &Young

Ernst & Young este compania care se clasează pe locul 4, în topul realizat de Wall-Street.ro. Firma a închiriat o suprafaţă de 4.500 de metri pătraţi în clădirea de spaţii birouri Bucureşti, Tower Center. Aici îşi mai au sediul şi companiile Cegeka sau Hidroelectrica. Tower Center este deţinută de către investitorii imobiliari Ioannis Papalekas şi Dragoş Bilteanu.


3. Deutsche Bank

Cu cei 7.250 de metri pătraţi de spaţii birouri închiriaţi în complexul UpGround, din Pipera, instituţia financiară Deutsche Bank ocupă poziţia a treia în clasamentul întocmit de Wall-Street.ro.


2. Honeywell

Americanii de la Honeywell au parafat un contract pentru închirierea a peste 11.100 de metri pătraţi în UpGround. Tranzacţia include prelungirea contractului deja existent, dar şi o extindere a suprafeţei închiriate, de circa 6.000 de metri pătraţi.


1. Electronic Arts

Electronic Arts se poate lauda cu cea mai mare suprafaţă de spaţii birouri Bucureşti închiriată în 2013, conform Wall-Street.ro. Celebra compania dezvoltatoare de jocuri video a închiriat 11.700 de metri pătraţi în clădirea de birouri AFI Park 2, adică aproximativ 95% din aceasta.

Numar vizualizari: 1798