Start pentru proiectul de spatii birouri Orhideea Towers

 

Proiectul de spaţii birouri Orhideea Towers, din Bucureşti (zona Grozăveşti) a început în mod oficial. Dezvoltatorul, CA Immo, investeşte 75 milioane euro pentru cele 2 turnuri de spaţii birouri din Orhideea Towers.

 

Start pentru proiectul de spatii birouri Orhideea Towers


37.000 mp inchiriabili, în 2 clădiri de spaţii birouri. Acesta este planul CA Immo pentru proiectul Orhideea Towers, din apropiere de staţia de metrou Grozăveşti.


“Portofoliul actual pe care îl deţinem în Bucureşti a fost ocupat aproape integral în ultimii ani. De aceea, pentru a putea da curs solicitărilor de extindere ale chiriaşilor actuali, am decis să ne consolidăm poziţia prin dezvoltarea unui nou proiect de birouri”, au spus oficialii CA Immo, care au în Bucureşti cladiriile de spaţii birouri Opera Center, River Plăce, Bucharest Business Park şi Europe House.


Se pare că finanţatorul proiectului Orhideea Towers va fi BCR, însă lucrurile nu sunt sigure. Locaţia aleasă pentru complexul de birouri este una care se va dezvoltă foarte mult în viitorul apropiat, mai ales că multe companii şi-au anunţat deja intenţia să livreze proiecte de birouri aici.

Numar vizualizari: 494