Spatiile comerciale vor fi la mare cautare anul acesta in Romania

 

Spaţiile comerciale vor fi la mare căutare anul acesta. Mai multe companii importante la nivel global sunt interesate să închirieze spaţii comerciale în România, în parcuri de retail, dar şi în mall-urile din ţară.

 

Spatiile comerciale vor fi la mare cautare anul acesta in Romania


Anul 2015 ar putea însemna o revenire puternică a segmentului de închirieri spaţii comerciale în România. Mai multe companii mari din domeniul modei ar putea să închirieze spaţii comerciale în mall-uri şi în parcurile de retail ale Capitalei. Marks & Spencer, Debenhams, Pepco, CCC sau LPP îşi vor extinde reţelele de magazine şi în România, datorită creşterii consumului şi stabilităţii economice din ţară.


H & M a deschis cele mai multe magazine în România anul trecut


În 2014, potrivit informaţiilor din presă, cele mai multe magazine noi deschise în România de către retailerii mari au fost cele aparţinând brand-ului H & M, cu 8 centre (2 în Bucureşti). CCC a inaugurat 6 noi magazine, Ecco a deschis 5 noi sedii, iar Takko 4.

 

În 2015, în România se vor inaugura 3 noi mall-uri: Mega Mall (București, în spatele Arenei Naționale), Coresi (în Brașov) și Shopping City Timișoara (Timișoara).

Numar vizualizari: 524