Spatii birouri Bucuresti: inca 5.000 de mp inchiriati in Novo Park si West Gate

 

Societe Generale şi UnicCredit Business Integrated Solutions şi-au mărit suprafeţele ocupate în clădirile de spaţii birouri Bucureşti, Novo Park şi West Gate. Aceste companii au închiriat, cumulat, 5.000 de metri pătraţi.

 

Spatii birouri Bucuresti: inca 5.000 de mp inchiriati in Novo Park si West Gate


În urma noilor contracte semnate de către acţionarul majoritar al BRD, Societe Generale şi de UniCredit Business Integrated Solutions, clădirile de spaţii birouri din Bucureşti, Novo Park şi West Gate au ajuns la un grad de ocupare de 94% şi de 99%.


Societe Generale şi-a dublat suprafaţa închiriată în clădirea West Gate, ajungând să ocupe 5.000 de mp aici, în vreme ce UBIS şi-a extins suprafaţa ocupată din Novo Park, până la aproximativ 12.500 de mp.


Grupul Garanti şi HP au parafat noi înţelegeri cu dezvoltatorul Genesis Development


Genesis Development, compania care a construit clădirile de spaţii birouri Bucureşti, Novo Park şi West Gate, a parafat, de curând, contracte de extindere a perioadei de închiriere pentru 2 firme foarte importante: grupul Garanti şi multinaționala HP. Dacă cei de la Garanti şi-au prelungit înţelegerea cu 5 ani pentru şederea în Novo Park, HP a semnat cel mai lung contract de închiriere: pe o perioadă de 10 ani, în aceeaşi clădire de spaţii birouri Bucureşti, Novo Park.


Despre West Gate şi Novo Park


West Gate este un parc de birouri construit în Militari, în zona staţiei de metrou Preciziei. Proiectul este alcătuit din 5 clădiri de birouri, care au o suprafaţă totală de 75.000 de metri pătraţi. Cei mai importanţi chiriaşi de aici sunt Panasonic, Alpha Bank, Medicover, Accenture, Dacia Renault, Ericsson sau Siemens.


Novo Park se află în apropiere de staţia de metrou Pipera şi este format din 7 clădiri de spaţii birouri, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 75.000 de mp. Chiriaşii de renume de aici sunt HP, Garanti România, Ringier, UniCredit, Luxoft sau Procter & Gamble.

 

Foto: finantistii.ro

Numar vizualizari: 3210