Skanska este aproape sa cumpere un teren pentru spatii birouri

 

Dezvoltatorul imobiliar Skanska este aproape să cumpere un teren în zona de Nord a Bucurestiului, pentru a construi spații birouri. Compania analizeaza un teren de aproximativ 9.000 mp de pe strada Fabrica de Glucoză.

 

Skanska este aproape sa cumpere un teren pentru spatii birouri


Skanska a obținut în luna iulie certificatul de urbanism pentru 2 clădiri cu cate 12 etaje, pe terenul de pe strada Fabrica de Glucoză, la care am facut referire mai devreme. „Acesta este unul dintre terenurile pe care le analizăm în zona de nord a Bucureştiului. Ca parte a procesului de verificare a terenului ai nevoie de certificatul de urbanism. Şi poţi avea acest certificat în numele Skanska dacă obţii împuternicire. Ne uităm şi la zona de vest, pentru că există un grup de chiriaşi care sunt acolo şi vor să rămână acolo. Pentru a cumpăra un teren trebuie să analizezi mai multe, pentru că proprietarul se poate răzgândi sau poţi găsi ceva care să nu-ţi convină. Până la finalul acestui an vom avea mai multe de anunţat pe acest subiect“, a declarat presedintele Skanska.


Poate unul dintre motivele pentru care Skanska ia în calcul să cumpere acest teren este deoarece proiectul Green Court, dezvoltat tot de catre el, este în apropiere.

Numar vizualizari: 597