Procter & Gamble si-a prelungit contractul de inchiriere din Iride Business Park

 

Procter & Gamble și-a prelungit cu încă 5 ani contractul de închiriere din complexul de birouri Iride Business Park, situat în zona de nord a Bucureștiului, în apropiere de Șoseaua de Centură.

 

Procter & Gamble si-a prelungit contractul de inchiriere din Iride Business ParkProcter & Gamble va mai sta încă cel puțin 5 ani în complexul de birouri Iride Business Park, aflat în proprietatea grupului austriac Immofinanz. Compania a semnat un contract de prelungire a înțelegerii de închiriere, cu încă 5 ani. De asemenea, Procter & Gamble și-a extins și suprafața pe care o avea închiriată în clădirea a doua din complexul de birouri Iride Business Park. La începtul anului 2014, Procter & Gamble avea o suprafață închiriată de 6.000 de metri pătrați, adică peste 6% din totalul suprafeței disponibile de aici.Parcul de birouri din zona de nord a Bucureștiului, Iride Business Park, are o suprafață închiriabilă de aproape 93.000 de metri pătrați de spații birouri. Anul trecut, câteva companii importante și-au mutat sediile în complex, precum Veolia Water Solutions & Technologies, Japan Tobacco International, IC Companys sau RX Atelier.Despre Immofinanz

 

Grupul austriac Immofinanz are în portofoliu în țara noastră nouă complexuri de birouri, ce totalizează peste 200.000 de mp și sunt evaluate la aproape 350 de milioane de euro. La sfârșitul anului trecut, rata de ocupare a acestora era de 80,2%.

 

Foto: economica.net

Numar vizualizari: 347