Orange a cheltuit 3 milioane de euro pentru mutarea in complexul de birouri Green Court

 

Orange, unul dintre cei mai importanţi operatori de telefonie mobilă din România, a cheltuit 3 milioane de euro pentru mutarea a peste 1.600 de angajaţi ai săi în complexul de spații birouri din Bucureşti, Green Court.

 

Orange a cheltuit 3 milioane de euro pentru mutarea in complexul de birouri Green Court

 

 

Consolidarea tehnică şi amenajarea noilor spaţii de birouri din complexul Green Court a costat compania Orange 3 milioane de euro. La sfârşitul anului trecut, operatorul de telefonie mobilă a închiriat 14.000 de metri pătraţi în proiectul de birouri din Nordul Capitalei, unde s-au mutat deja 1.630 de angajaţi ai săi (cei din departamentele de servicii clienţi, tehnologie, vânzări, business to business şi din cadrul departamentului Orange Services). Oficialii companiei de telefonie mobilă au declarat că, odată cu relocarea, s-au obţinut o reducere a costurilor de 8%.

 

Orange nu a renunţat însă la sediul central din Bucureşti, din clădirea de spaţii birouri Europe House (Piaţa Victoriei), însă contractele de închiriere din proiectele IRIDE (Pipera) şi Pasteur (Giuleşti) au încetat.

Numar vizualizari: 461