O mare firma de IT a inchiriat peste 50% din cladirea de birouri United Business Center Tower

 

Firma de IT, Endava, a închiriat peste 50% din suprafaţa disponibilă din clădirea de birouri pe care omul de afaceri Iulian Dascălu o construieşte în Cluj-Napoca, United Business Center Tower.

 

O mare firma din IT a inchiriat peste 50% din cladirea de birouri United Business Center Tower


Conform capital.ro, britanicii de la Endava vor ocupă o suprafaţă de 5.220 de mp din clădirea de birouri United Business Center Tower, care se construieşte în Cluj-Napoca, în apropiere de centrul comercial Iulius Mall Cluj. În total, aici vor fi disponibili aproximativ 10.000 mp, la dată finalizării sale, care este programată pentru a doua parte a anului 2014.


Investiţia în proiectul United Business Center Tower va fi de circa 12 milioane de euro.


Endava, unul dintre cei mai mari angajatori din IT


Endava este unul dintre cei mai mari angajatori din IT de la noi din ţară, cu un personal de 950 de persoane, care lucrează în sediile din Iaşi, Bucureşti şi Cluj-Napoca. În anii următorii, compania a anunţat că intenţionează să-şi crească numărul de angajţi, cu 25%.


La ora actuală, pe lângă sediul din Capitală, Endava operează în clădirea de birouri din Iulius Business Center, de lângă Iulius Mall Cluj şi în clădirea de birouri United Business Center 1, din ansamblul Palasi Iaşi.

Numar vizualizari: 2441