O luna ramasa pana la finalizarea primei cladiri de birouri Hermes Business Campus

 

A mai rămas aproximativ o lună până la finalizarea primei clădiri de birouri Hermes Business Campus. Parcul de birouri Hermes Business Campus se află pe Bulevardul Dimitrie Pompei, din Bucureşti şi este construit de către dezvoltatorul imobiliar Atenor Group.

 

O luna ramasa pana la finalizarea primei cladiri de birouri Hermes Business Campus


Imediat după finalizarea primei clădiri de birouri din complexul Hermes Business Campus, vor începe lucrările pentru celelelalte 2 clădiri din proiect. În total, complexul de birouri de clasa A va avea o suprafaţă închiriabilă de 78.000 de mp.


Cine vor fi chiriaşii complexului de birouri Hermes Business Campus?


În prima clădire de birouri din complexul Hermes Business Campus se vor muta companii importante, din domeniul corporate şi cel instituţional, precum XEROX, Grupul Editorial Litera, Bunt Studio sau Universal Online Promotion. Un chiriaş de renume pentru complexul de birouri de pe Bulevardul Dimitrie Pompei este Ambasada Olandei din Bucureşti.


Parcul de birouri Hermes Business Campus este construit de către dezvoltatorul imobiliar Atenor Group. Acesta este specializat în proiecte urbane de mari dimensiuni, cum ar fi ansamblurile rezidenţiale, complexurile mixte de apartamente şi birouri sau clădirile de birouri. Atenor Group dezvoltă proiecte imobiliare în Belgia şi în mai multe ţări din Europa, printre care şi România.

 

Foto: economica.net

Numar vizualizari: 426