O firma de jocuri isi muta sediul in cladirea de birouri Opera Center

 

Unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori de jocuri pentru tabletă şi smartphone, King, îşi mută studioul de creaţie din Bucureşti în complexul de spaţii birouri Opera Center, din zona Eroilor.

 

O firma de jocuri isi muta sediul in cladirea de birouri Opera Center


Suedezii de la King au închiriat 1.700 de mp în complexul de spaţii birouri Opera Center, din zona Eroilor. Aici vor lucra 110 angajaţi ai companiei, din departamentul de creaţie, care se vor ocupa de procesele de dezvoltare şi de controlul calităţii pentru jocurile lansate de King, precum Candy Crush Saga, cel mai cunoscut joc pentru Facebook.


Despre King


King este un grup suedez care se ocupă de dezvoltarea de jocuri pentru tabletă şi smartphone. Reţeaua companiei este extinsă în mai multe oraşe din lume, printre care Barcelona, Londra, Malmo, Berlin, Stockholm sau San Francisco. Lunar, pe glob sunt rulate peste 30 de miliarde de jocuri dezvoltate de King.


Despre complexul de spaţii birouri Opera Center


Complexul de spaţii birouri Opera Center, alcătuit din 2 clădiri, se află în proprietatea fondului de investiţii austriac CA Immo. Cei mai importanţi chiriaşi care au închiriat spaţii de birouri în acest proiect de birouri clasa A sunt Borza şi Asociaţii, PayU, Stoica şi Asociaţii şi DHL Logistics.


Fondul de investiţii CA Immo mai are în proprietate în Bucureşti câteva clădiri de spaţii birouri: Europe House, Riverplace şi Bucharest Business Park, dar şi un parc logistic şi un parc de retail. În total, acestea au o suprafaţă închiriabilă de 328.000 de mp.

 

Foto: zf.ro

Numar vizualizari: 733