Mallul ParkLake, din Bucuresti, are finantare straina

 

Mall-ul ParkLake, din Bucureşti, va fi construit cu finanţare din partea băncilor OTP Ungaria, Hypo Noe Gruppe Bank din Austria şi OTP Bank România. Creditul pe care dezvoltatorii Sonae Sierra şi Caelum Development l-au obţinut este sindicalizat.

 

Mallul ParkLake, din Bucuresti, are finantare straina

 

Dezvoltatorii centrului comercial ParkLake, din cartierul bucureştean Titan, vor garanta creditul obţinut pentru finalizarea construcţiei chiar cu proprietatea. Creditul sindicalizat obţinut de la bănci din Ungaria, Austria şi România este format dintr-o componentă de tip revolving, de 8 milioane euro, şi un credit la termen, de 75 milioane euro.

 

Centrul comercial va costa 180 milioane euro. Cele 2 companii dezvoltatoare, Sonae Sierra şi Caelum Development, au anunţat că au toate fondurile necesare. Proiectul ParkLake este preinchiriat în proporţie de 80% de către chiriaşi precum Zara, Stradivarius, Pull & Bear sau Koton.

 

Sonae Sierra are în portofoliu un număr de 46 de centre comerciale, cu o valoare de piaţă de 6 miliarde de euro. În 14 ţări este prezent dezvoltatorul imobiliar.

 

Numar vizualizari: 394