Iulius Mall Iasi are din nou chirias pe Altex

 

Iulius Mall Iaşi are din nou chiriaş pe Altex. Compania de IT a investit jumătate de milion de euro pentru reamenajarea spaţiului comercial din mall-ul din Moldova, care are acum 2.000 mp.

 

Iulius Mall Iasi are din nou chirias pe Altex


După 2 săptămâni în care magazinul Altex a fost în reamenajare, magazinul a fost redeschis. Acum, clienţii au acces la un loc pentru testarea produselor şi pentru verificarea în sistem demo a acestora.


"Nu am investit într-un magazin în Palas din cauza costurilor mari de locaţiune care nu ne-ar fi putut permite susţinerea promisiunii de a oferi cel mai mic preţ din România. În plus, distanţă mare faţă de parcare ar fi fost şi ea un impediment. La Iulius Mall avem parcare chiar în faţa magazinului care reprezintă un avantaj faţă de un showroom care s-ar fi aflat în Palas, a declarat într-un comunicat Dan Ostahie, CEO Altex România.


În magazinul Altex din Iulius Mall sunt disponibile 16.000 de produse. În total, Altex are în România 75 de magazine, care au generat o cifra de afaceri de 250 milioane euro, la finalul anului 2014.

Numar vizualizari: 409