Inchiriere de 1.550 de metri patrati intr-o cladire de birouri din Victoriei

 

Abia am intrat în anul 2015 şi avem deja o nouă tranzacţie importantă pe piaţă de spaţii birouri din Bucureşti: compania Arnia a închiriat 1.550 de metri pătraţi în clădirea Europe House, din Piaţa Victoriei.

 

Inchiriere de 1.550 de metri patrati intr-o cladire de birouri din Victoriei


Firma Arnia, care se ocupă de servicii de consultanţă, de outsourcing şi de crearea de produse web pentru piaţa românească, îşi va stabili sediul din Bucureşti în clădirea de birouri din Victoriei, Europe House. Compania a închiriat aici o suprafaţă de 1.550 metri pătraţi şi va renunţa la sediile din cele 2 clădiri de birouri din Capitală în care-şi desfăşura activitatea.


Clădirea de spaţii birouri Europe House se află în Piaţa Victoriei, în apropiere de Bucharest Tower Center. Imobilul are o suprafaţă închiriabilă de 16.500 metri pătraţi şi este acum ocupată în proporţie de 97% de companiile Orange România, BCR- Banca pentru Locuinţe, Metropolitan Life, CBRE, BSS, Qatar Airways şi Bristol Myers-Squibb.


Europe House este proprietatea grupului CA Immo, care mai are în Bucureşti şi alte 4 clădiri de birouri: Opera Center I şi II, Riverplace şi Bucharest Business Park. În acest an, compania va începe construcţia proiectului Orhideea Towers Bucharest, de lângă pasajul Basarab.

Numar vizualizari: 294