Globalworth a cumparat terenuri de 14 milioane de euro in Pipera

 

Compania Globalworth şi-a mărit portofoliul imobiliar cu mai multe terenuri în zona staţiei de metrou Pipera. Suprafaţa acestora este de 30.000 de mp. Terenurile se află în apropiere de complexul rezidenţial Upground, aflat tot în proprietatea Globalworth şi a omului de afaceri Ioannis Papalekas.

 

Globalworth a cumparat terenuri de 14 milioane de euro la Pipera


Compania Globalworth, deţinută de către omul de afaceri Ioannis Papalekas, a cumpărat terenuri de 30.000 de mp în zona Pipera. Tranzacţia a costat 14,3 milioane de euro. Pe suprafaţa terenurilor se vor construi atât spaţii de birouri, cât şi spaţii comerciale, în perioada următoare.


Cine este vânzătorul?


Vânzătorul terenurilor din zona Pipera este grupul farmaceutic Farmexim. Acesta şi-a mutat de curând sediul din depozitul şi birourile din apropierea staţiei de metrou Pipera în localitatea Baloteşti.


Terenurile cumpărate de Globalworth se află la intersecţia Bulevardului Dimitrie Pompei cu strada George Constantinescu, deasupra staţiei de metrou Pipera. Aici, foarte multe companii importante şi multinaţionale îşi au sediile, iar în ultimii ani zona s-a dezvoltat foarte mult.


În anul 2013, compania deţinută de Papalekas a avut venituri de peste 8 milioane de euro. Acum, omul de afaceri se ocupă cu dezvoltarea clădirii de spaţii birouri Bucharest One, din zona mall-ului Promenada.

Numar vizualizari: 409