Global City Business Park, 3 chiriasi noi

 

Proiectul de spaţii birouri Global City Business Park, din Bucureşti, va avea 3 noi chiriaşi, iar o parte dintre chiriaşii existenţi îşi vor extinde suprafețele ocupate în cele 2 clădiri de birouri.

 

Global City Business Park, 3 chiriasi noi


"Începând cu această lună, Global City Business Park a finalizat procesul de închiriere a încă 1.600 de metri pătraţi, odată cu venirea a trei noi chiriaşi şi extinderea spaţiului de către unii din cei existenţi. Bergenbier, parte a grupului Molson Coors Central Europe şi unul dintre cei mai mari producători de bere din Europa Centrală şi de Est, şi-a extins spaţiul, ocupând integral etajul în care îşi desfăşura activitatea de la începutul anului", au spus oficialii proiectului de spaţii birouri din Nordul Bucureştiului, Global City Business Park.


Cei 3 noi chiriaşi ai proiectului de spaţii birouri sunt AutoItalia Groupia, Ted's şi Altex. Altex a închiriat 650 mp, AutoItalia Group a închiriat 450 mp, aproape la fel că şi cafeneaua Ted's.


Cele 2 clădiri de birouri care compun proiectul Global City Business Park însumează o suprafaţă construită de 56.000 mp, din care 51.000 mp sunt spaţii de închiriat.

Numar vizualizari: 365