Extindere de spatii birouri in cladirea Maria Rosetti Tower

 

Compania Flash Office Solutions a închiriat încă un etaj în clădirea de spaţii birouri din Bucureşti, Maria Rosetti Tower. Motivul a fost dezvoltarea centrului de instant office, care va atinge acum aproape 800 mp. Maria Rosetti Tower este o clădire de birouri din spatele Bulevardului Magheru, cu o suprafaţă închiriabilă de 9.326 mp de spaţii de birouri de clasa A.

 

Extindere de spatii birouri in cladirea Maria Rosetti Tower


„Flash Office Solutions este o companie în dezvoltare, care a realizat 2 tranzacţii de închiriere de spaţii de birouri în ultimele şase luni, lucru care demonstrează competitivitatea acestui tip de business în contextul actual. De altfel, extinderile de spaţii de birouri, pe lângă cererile de New Demand, sunt într-un trend ascendent”, au declarat reprezentanţii companiei imobiliare care s-a ocupat de extinderea suprafeţei ocupate de către Flash Office Solutions.


Compania mai are un centru unde se pot închiria birouri instant, în clădirea Armand Călinescu 26. Cele două centre existente de birouri instant ale Flash Office Solutions sunt complet ocupate, iar noi spaţii vor fi disponibile de la jumătatea lunii mai.

Numar vizualizari: 368