Ce suma a fost cheltuita pe inchirierea de spatii birouri in Bucuresti in 2015

 

Un studiu imobiliar anunţă că în primul semestru al anului 2015 în Bucureşti au fost închiriaţi 18.000 mp de spaţii birouri. Suma cheltuită pe aceste tranzacţii a depăşit 15 milioane euro.

 

Ce suma a fost cheltuita pe inchirierea de spatii birouri in Bucuresti in 2015


Polul dominant al închirierilor de spaţii birouri din Bucureşti este Pipera, locul unde sunt făcute aproape 60% din tranzacţii, cel puţin în primele 6 luni din anul 2015. Astfel, mai mult de jumătate din suma de 15 milioane de euro care a fost cheltuită pentru închirierile de spaţii birouri au fost pentru Nordul Bucureştiului.


Ce se va întâmpla până la sfârşitul anului 2015? “Pentru a doua parte a anului prevedem o creştere a activităţii pe segmentul pieţei imobiliare de birouri. În următoarele 36 de luni, o cantitate relativ mare de noi spaţii de birouri, aproximativ 800.000 de metri pătraţi, este programată pentru livrare. 50% din noua ofertă se referă la zona de nord şi Pipera şi 25% în zona de vest. Zona de vest a Podului Basarab devine o nouă piaţă ce poate concura puternic cu zona Barbu Văcărescu şi chiar cu Piaţa Victoriei”, conform aceluiaşi studiu imobiliar la care ne-am referit la începutul articolului.

Numar vizualizari: 388