Carrefour isi muta 500 de angajati in complexul de spatii birouri Green Court

 

Carrefour îşi mută 500 de angajaţi în complexul de spaţii birouri Green Court, din Bucureşti. Grupul de retail francez a închiriat aproape 7.000 mp în clădirea B din complexul dezvoltat de Skanska.

 

Carrefour isi muta 500 de angajati in complexul de spatii birouri Green Court


Până la sfârşitul anului 2015, Carrefour România îşi va muta aproximativ 500 de angajaţi în clădirea B din complexul de spaţii birouri Green Court. Compania a închiriat 6.850 mp în imobilul de birouri bucureştean. În Green Court Bucharest se vor mai reloca în acest an şi companiile Adecco şi Sanofi. Rata de ocupare a clădirii a depăşit în urma tranzacţiei 61%.


“În Carrefour România am descoperit o companie cu valori similare, de aceea suntem bucuroşi să putem avea un asemenea partener în Green Court Bucharest. Aş dori să mulţumesc echipei Carrefour România pentru buna colaborare şi sunt convins că angajaţii companiei se vor simţi foarte bine în noul sediu”, a declarat Marcin Lapinski, preşedintele Skanska Property România.


Complexul de spaţii birouri Green Court va fi alcătuit din 3 clădiri, ce vor oferi o suprafaţă totală închiriabilă de 52.000 mp. Clădirea B va dispune de 18.000 mp, 12 etaje supraterane, 3 subterane, cu 315 locuri de parcare. Imobilul se va finaliza în al doilea trimestru al anului 2015.

Numar vizualizari: 413