Care sunt tintele imobiliare ale companiei Globalworth in Romania

 

Compania înfiinţată de omul de afaceri Ioannis Papalekas, Globalworth, are în vizor câteva achiziţii imobiliare de marcă în România. Vezi care sunt cele mai importante proprietăţi vizate.

 

Care sunt tintele imobiliare ale companiei Globalworth in Romania


Ioannis Papalekas continuă să-şi dorească să investească în imobiliarele din România. Acesta are de gând să cheltuie peste 130 de milioane de euro pentru a cumpăra proprietăţi imobiliare din segmentul spaţiilor de birouri, comercial şi de retail.


Cea mai scumpă proprietate pe care compania omului de afaceri doreşte să o cumpere este clădirea de birouri UniCredit HQ, din zona Pieţei Presei Libere, din Bucureşti. Costul acesteia? 43 de milioane de euro. De asemenea, Papalekas este interesat de clădirea Floreasca Office şi de alte spaţii de birouri de pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu.


Omul de afaceri vrea să investească şi în spaţii comerciale şi spaţii de retail în România. În Bucureşti, acesta şi-a manifestat interesul pentru spaţii comerciale în zona Smârdan/Şelari, dar şi pentru spaţii de retail în magazinele Decathlon şi Mega Image.


Şi în alte oraşe ale ţării Ioannis Papalekas vrea să investească în imobiliare. În Timişoara, acesta vrea să achiziționeze Parcul Industrial Airport Park, iar în Constanţa Magazinele Conex.

Numar vizualizari: 491