Care au fost cladirile de birouri cele mai populare anul trecut in Bucuresti?

 

Cele mai populare clădiri de birouri de anul trecut din Bucureşti au fost Globalworth Campus, Green Court, Hermes Business Campus şi Bucharest One, scrie site-ul zf.ro. Analiza publicaţiei ia în calcul numărul de angajaţi al companiilor care s-au mutat în clădirile de birouri din Bucureşti.

 

Care au fost cladirile de birouri cele mai populare anul trecut in Bucuresti?


Anul trecut în Bucureşti s-a închiriat o suprafaţă de peste 300.000 de metri pătraţi de spaţii birouri. Cea mai mare parte din această (aproape jumătate) s-a închiriat în 10 proiecte de birouri, care au atras 50 de companii chiriaşe şi peste 15.000 de angajaţi.


Pe primul loc în topul celor mai populare clădiri de spaţii birouri din Bucureşti este Globalworth Campus, din Pipera. Anul trecut, compania Telekom a închiriat aici 25.000 de metri pătraţi, cea mai mare suprafaţă tranzacţionată, iar din 2016 îşi va muta cei mai mulţi angajaţi în complex.


Foarte mulţi angajaţi îşi vor desfăşura activitatea de anul acesta şi în complexul de birouri Green Court. Printre chiriaşii proiectului dezvoltat de Skanska sunt companiile Orange, Sanofi, Adecc şi Schneider Electric. 20.000 de metri pătraţi au fost închiriaţi în Green Court în 2014.


Hermess Business Campus şi Bucharest One sunt alte 2 complexuri de birouri cu rezultate excelente anul trecut, având în vedere că în fiecare dintre acestea s-au închiriat câte 18.500 de metri pătraţi.

Numar vizualizari: 341