Afla unde construieste Ikea noul magazin din Bucuresti

 

Ikea va construi un nou magazin în Bucureşti. Compania a cumpărat un teren de 13,7 hectare pe Bulevardul Theodor Pallady, la preţul de 20 milioane euro.

 

Afla unde construieste Ikea noul magazin din Bucuresti


Grupul de retail Ikea România va deschide al doilea său magazin în Bucureşti, pe Bulevardul Theodor Pallady. Compania a cumpărat pentru acest lucru un teren de 3,7 hectare, care aparţinea omului de afaceri Siminel Andrei. Planurile pe termen lung ale Ikea prevăd extinderea lanţului sau de magazine în România, în măsură în care va mai găsi terenuri care să corespundă necesităţilor sale.


Pe lângă noul sau magazin din ţară, Ikea s-a implicat şi pe piaţa de spaţii birouri din România. Cu ajutorul diviziei sale imobiliare, Vastint, grupul de mobilă a început să construiască 2 clădiri de spaţii birouri în zona Timpuri Noi. Aceste imobile vor avea 30.000 mp închiriabili, iar la parterul lor vor dispune şi de spaţii comerciale.


Vastint Imobiliare va construi şi un ansamblu rezidenţial în aceeaşi zona Timpuri Noi, iar pe terenul din zona Orhideea, pe care îl deţine, va mai dezvolta câteva clădiri de spaţii birouri.

Numar vizualizari: 324